ThomyKompanija Nestlé nedavno je proširila asortiman THOMY još jednim proizvodom majoneza. Ljubitelji majoneza od sada mogu pronaći THOMY majonez u pakovanju od 280ml, po prvi put u praktičnoj kesici sa zatvaračem. THOMY majonezi proizvode se u Nestlé fabrici u Srbiji, a prave se od visokokvalitetnih sirovina po švajcarskoj recepturi. Odličan ukus ovog majoneza će vaša jela pretvoriti u prave gurmanske užitke. Novo pakovanje osim lepog izgleda omogućava jednostavnije korišćenje, dok zatvarač čini ponovnu upotrebu lakšom.

Robna marka THOMY poreklom je iz Švajcarske i datira iz 1930. godine, kada je istoimeno preduzeće osnovao Fric Tomi-Shad (Fritz Thomi-Schaad). Proizvodnja THOMY majoneza u tubi počela je 1951. godine, a tri godine kasnije počeo je i izvoz ovog proizvoda na nemačko tržište. THOMY je postao deo Nestlé asortimana 1971. godine, a danas je globalno poznati kulinarski brend, kog odlikuje visoki kvalitet sirovina, odličan ukus i raznovrsnost ponude. U Srbiji je počeo da se proizvodi 2013. godine. THOMY bend je u Srbiji percipiran od strane potrošača kao inovativan brend koji nudi jedinstveni ukus majoneza visokog kvaliteta.

Kompanija Nestlé recepture svojih proizvoda prilagođava ukusima i potrebama lokalnih potrošača. Tako se u kulinarskom asortimanu THOMY za srpsko tržište uz klasičan majonez i light majonez nalaze i popularni TOP2, koji je kombinacija majoneza i kečapa, kao i THOMY senf.

Potrošači u Srbiji vole majonez, najčešće ga koriste jer uživaju u njegovom jedinstvenom ukusu, ili njime upotpunjuju ukus drugih jela. Majonez je proizvod koji je sastavni deo gotovo svake kuhinje, a koji ipak više preferiraju muškarci. Nezamenljiv je deo uskršnje trpeze, pa ne čudi što se njegova potrošnja u tom periodu znatno povećava.

S obzirom na to da je THOMY nezaobilazan sastojak mnogih prazničnih jela, u nastavku se nalazi predlog recepta za predstojeće uskršnje praznike.

 

Slana torta Thomy (za 4 osobe)

Nestle slana torta-36 kom tost hleba (skinuti koricu)
-600 ml majoneza Thomy
-3 kisele pavlake
-4 kuvana jaja
-8 kiselih krastavaca
-300 g praške šunke
-150 g feta sira
-200 g kačkavalja
-100 g kečapa

Priprema:
Prave se tri fila. Prvi fil se sastoji od 200ml majoneza, 1 pavlake, naseckana 4 kuvana jaja i 2 naseckana krastavca. Sve izmešati. Drugi fil se sastoji od 200ml majoneza, 1 pavlake, 300 g šunke i 100g kečapa. Sve izmešati. Treći fil se sastoji od 200ml majoneza, 1 pavlake, 150g izdrobljene fete i 6 naseckanih krastavaca – sve pomešati. Prvo se ređa tost bez korice u rasporedu 4×3 – ukupno 12 komada, pa prvi fil, sledeći sloj tosta, pa drugi fil, poslednji sloj tosta pa treći fil. Preko svega narendati kačkavalj. Ohladiti dobro pre služenja.

————————————————–

Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

[rotatingtweets screen_name=’mojasrbija_rs’ include_rts = ‘1’ show_follow = ‘1’ links_in_new_window = ‘1’ tweet_count = ’10’]