O internet prodavnici domaćih proizvoda

internet prodavnica domaćih proizvoda

Domaći proizvodi, koje je do sada bilo teško nabaviti, sada su lako dostupni

Udruženje Moja Srbija i kompanija Limundo su pokrenuli internet prodavnicu u kojoj će se naći veliki broj proizvoda malih proizvođača sa teritorije čitave Srbije.

Domaći džem, ajvar, med, dobro vino i rakija, prirodni sokovi i mnogi drugi proizvodi od sada su vam na dohvat ruke. Dovoljno je da ih naručite putem interneta, a brza pošta će ih dopremiti na vašu adresu. Procedura je jednostavna, a dostava povoljna.

Prodavnica domaćih proizvoda biće dostupna na sajtu www.MojaSrbija.rs, koji je jedan od vodećih portala u sferi domaćih proizvoda i domaćeg turizma, kao i u okviru najveće internet robne kuće u Srbiji, www.Kupindo.com.

Mali proizvođači su do sada bili ograničeni na prodaju robe u svom kraju, bez obzira na kvalitet njihovih proizvoda. Uslovi, koje su pred njih postavljali veliki trgovinski lanci, su najčešće predstavljali nepremostivu prepreku. Od sada prepreka ne postoji. I najmanja gazdinstva, koja često prave najukusnije proizvode, sada su dostupna svakom građaninu naše zemlje, ma gde se on u Srbiji nalazio.

Više od 750.000 registrovanih članova

Kompanija Limundo, koja je osnivač i vlasnik internet robne kuće www.Kupindo.com, tokom 10 godina rada postala je vodeća kompanija za internet prodaju robe, kako u Srbiji, tako i u regionu. Limundo se danas može pohvaliti sa više od 750.000 registrovanih članova. Pod okriljem ovog portala, samo tokom 2015. godine, izvršeno je preko 2.000.000 transakcija.

Samo registrovani proizvođači

U Internet prodavnici domaćih proizvoda, svoju robu će moći da ponude samo oni proizvođači koji su registrovani za proizvodnju i prodaju prehrambenih proizvoda.

Svaki kupac, nakon obavljene kupovine, biće pozvan da oceni prodavca i kvalitet kupljene robe, a ocene i komentari će biti vidljivi svim posetiocima sajta.

Na taj način želimo da zaštitimo kupce od nekvalifikovanih proizvođača i od robe sumnjivog kvaliteta.

Garantovano plaćanje

Tokom dosadašnjeg rada, kompanija Limundo je razvila jedinstven sistem naplate, pod nazivom „Limundo Cash“. Ovim sistemom je kupcima olakšano plaćanje robe, a prodavcima je garantovana naplata onog trenutka kada se roba uruči kupcu. Uz to, i kupci i prodavci su osigurani „Kupindo zaštitom“, kojom kompanija Limundo garantuje da će, u slučaju prevare, snositi troškove u iznosu do 10.000 dinara.

Šta je potrebno da biste prodavali u ovoj kategoriji?

Zavisno od vrste proizvoda, prodaju mogu vršiti preduzeća, preduzetnici i registrovana komercijalna poljoprivredna gazdinstva, koji poseduju važeće dozvole za proizvodnju i prodaju prehrambenih proizvoda.

Poljoprivredna gazdinstva – Potrebno je da budete upisani u Registar komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva i centralni registar objekata.

Pravno lice (preduzetnik ili firma) – Potrebno je da budete upisani u centralni registar objetaka.

Pozivamo vas da nam se pridružite

Registraciju možete izvršiti u samo 2 koraka:

1. Otvorite svoj nalog na Kupindu
– Ako ste poljoprivredno gazdinstvo otvorite nalog kao fizičko lice na linku https://www.limundo.com/Registracija/Kupindo
– Ako ste firma ili preduzetnik otvorite nalog kao firma, tako što na linku https://www.limundo.com/Registracija/Kupindo, kliknete na dugme „Firma“.

2. Na e-mail spajalica@Kupindo.com pošaljite važeće dozvole (kopija registracije poljoprivrednog gazdinstva i upis u Centralni registar objekata)

I to je sve. Naši administratori će vam dati dozvolu za unos podataka u rubriku „Hrana i piće iz Srbije“ i o tome će vas obavestiti mejlom.
Nakon toga, možete da počnete sa prodajom.

Lak pristup i unos podataka

Unos proizvoda u prodavnicu se vrši isključivo putem portala www.Kupindo.com, u kategoriju „Hrana i piće iz Srbije“ dok će kupci moći da pristupaju i pretražuju Internet prodavnicu i preko portala www.Kupindo.com i preko portala www.MojaSrbija.rs

Cilj koji ćemo dostići – direktan izvoz

Zahvaljujući novim poštanskim uslugama, koje su nam dostupne, a pre svega usluzi „Post Export“, koju nudi Pošta Srbije, uskoro ćemo moći da organizujemo direktno slanje robe iz bilo kog mesta u Srbiji u većinu gradova u svetu, po izuzetno povoljnim uslovima.

Danas u svetu živi nekoliko miliona Srba, koji su željni najlepših ukusa rodnog kraja i kvalitetnih domaćih proizvoda iz Srbije. Cilj nam je da u što kraćem periodu, putem standardizacije proizvodnje i pakovanja, dostignemo mogućnost da građani Minhena, Pariza ili Toronta, naruče i plate 10 tegli džema i ajvara, koji će im iz okoline Leskovca stići brzo, lako i jeftino na kućnu adresu.

Podrška domaćoj privredi

Udruženje „Moja Srbija“ već osam godina vodi kampanju za podršku razvoju domaće proizvodnje. Pokretanje internet prodavnice domaćih proizvoda, zajedno sa vodećim internet distributerom u regionu, predstavlja još jedan važan korak u naporima za razvoj srpske privrede.

Pravila

Pravilnik prodaje u kategoriji „Hrana i piće iz Srbije“
Uslovi korišćenja internet platformi društva Limundo d.o.o.
Uputstvo za korišćenje Kupinda
Lista nedozvoljenih ponašanja na Kupindu
Pravilnik o privatnosti
Informacije o provizijama i cenovnik

Izaberite:

svi domaći proizvodi, domaća zimnica, ajvar, kiseli krastavci, pinđur, kisela paprika, domaće slatko, domaći sokovi, sirupi, domaći džem, pekmez, marmelada, domaći med, proizvodi od meda, ostali domaći proizvodi

21 comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *