Prodavnica: Domaći sokovi

Prodavnica domaćih proizvoda: Domaći sokovi

Zahvaljujući Internet prodavnici domaćih proizvoda, domaći džem, ajvar, med, dobro vino i rakija, prirodni sokovi i mnogi drugi proizvodi su vam od sada na dohvat ruke. Dovoljno je da ih naručite putem interneta, a brza pošta će ih dopremiti na vašu adresu. Procedura je jednostavna, a dostava povoljna. >Detaljnije o Internet prodavnici domaćih proizvoda<

Da biste izvršili kupovinu neophodno je da budete registrovani na Kupindu. Za registraciju je potrebno svega par minuta. Jednostavno kliknite na ovaj link – REGISTRACIJA. I zapamtite svoje korisničko ime i lozinku, jer verujemo da ćete ih od sada često koristiti.

Izaberite i uživajte:

2 comments

  • Pingback: Limundo i Moja Srbija - Internet prodavnica domaćih proizvoda

  • Rada Joksimović

    U potpunosti podržavam ovaj projekat. Ovo je nacin da mali proizvodjači dobiju svoje mesto i želju da se proširuju u svojoj zdravoj okolini i svoje proizvode plasiraju po pristupačnim cenama.Kad budu dozreli za udruživanje mogu zajednčki nastupati na tržištu u vidu manjih zadruga razlicitih delatnosti. Na ovakvo razmišljanje navodi me moje dugogodišnje iskustvo u zadrugarstvu i radu sa proizvodjačima, koperantima i zadrugarma .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *