Dingospo Dali objavljuje debitantski album

Dingospo Dali

Ove jeseni album prvenac alternativnog rok sastava

Alternativni rok sastav Dingospo Dali objaviće ove jeseni svoj prvi album „Sve dok mislim da je ovo drugi svet“. Album će na CD-u izdati promoterska kuća Long Play.

Dingospo Dali, vođen raznim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka, na autentičan način spaja gruv i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću u 12 pesama albuma „Sve dok mislim da je ovo drugi svet“, kog je nedavno najavio spot „Sa krova“.

„Na albumu je uhvaćen i sačuvan trenutak jednog posebnog perioda u našim životima koji je neizbrisiv i neponovljiv. Smatramo da tim albumom dovoljno jasno predstavljamo ko smo mi, koji su naši koreni u muzici, kako smo napravili prve korake, i kuda smo se tim koracima uputili…“, kaže pevačica Sandra Grubić.

Beogradski bend neobičnog imena („Prvobitna ideja je bila da se zovemo Dingospo, ali dok smo sedeli okruženi ogromnim posterom Salvadora Dalija, tome smo dodali i nastavak“) čine i bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Miloš Kasalović.

FOTO: Jakov Simović


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

Planina Tara - Carstvo prirode - 6 dana odmora za pamćenje Uputstvo kako da sami organizujete zanimljiv odmor u Srbiji. Potrebna vam je samo dobra volja i nepun rezervoar goriva. Ali, budite sigurni, biće to odmor za pamćenje. #MojaSrbija mojasrbija.rs/wp/planina-tar…

Juče odМоја Србија 🇷🇸's Twitter preko Twitter Web Client

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *