Beograd – Novi Apartmani

Beograd apartmani Novi apartmani

Smeštaj u Beogradu – Novi Apartmani

NOVI APARTMANI su agencija koja se bavi dnevnim najmom apartmana u Beogradu, poznatijem kao stan na dan. Preko nas možete iznajmiti, za sebe, svoju porodicu, grupu prijatelja, stan na jedan dan, na više dana, više nedelja, čak i na nekoliko meseci.

Kontakt podaci:
Tel: +381 66 126 126
E-mail: contact@noviapartmani.com
www.noviapartmani.com

Opis

U ponudi imamo preko 200 apartmana, na različitim lokacijama, različite strukture, enterijera i cene, za svačiji ukus i džep. U svakom trenutku možemo Vam ponuditi odličan smeštaj prema Vašim zahtevima i učiniti Vaš boravak u Beogradu nezaboravnim. Iskustvo, kvalitet i poslovnost su naši osnovni kvaliteti kojima se izdvajamo iz mnoštva sličnih agencija.

NOVI APARTMANI nude Vam smeštaj u najužem centru Beograda, na vrhunskim lokacijama, gde se na samo nekoliko minuta hoda nalaze najvažniji kulturni, istorijski i drugi sadržaji. Osetite ritam grada, upoznajte način života u Beogradu iz prve ruke. Osim najužeg centra grada u našoj ponudi imate apartmane na Vračaru, apartmane na Novom Beogradu, Slaviji, Vozdovcu, Zvezdari, Zemunu i Paliluli.

Mi smo odlična alternativa za hotelski smeštaj u Beogradu. Naše prednosti u odnosu na hotelski smeštaj se pre svega ogledaju u znatno nižoj ceni, zatim u više prostora, i mnogim drugim sadržajima. Poslednjih godina, prateći svetske trendove, u ponudu smo uvrstili luksuzne apartmane sa posebnim sadržajima kao što su jakuzzi, saune, slane sobe, bazeni, teniski tereni…

Novi Apartmani – Pametan izbor za kratke boravke!

Lokacije

Galerija

Kontakt

Kontakt podaci:
Tel: +381 66 126 126
E-mail: contact@noviapartmani.com
www.noviapartmani.com

Pošaljite upit

 

Pošaljite direktan upit:

 

 


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

2 comments

Ostavite komentar: