Belgrade Mini Open

Belgrade Mini Open

Belgrade Mini Open – Ada Ciganlija, od 9. do 11. avgusta

Belgrade Mini Open je manifestacija otvorenog tipa, namenjena građanima svih uzrasta. Održaće se na prostoru upravo renoviranih terena za mini-golf na najpoznatijem beogradskom izletištu, Adi ciganliji. Manifestacija podrazumeva bogat kulturni i zabavni program primeren, kako porodicama sa decom, tako i mladim i poslovnim ljudima. Očekujemo veliki broj gostiju iz naše zemlje, ali, takođe, i iz zemalja iz našeg okruženja.

Većina programskog sadržaja je usmerena ka mladoj populaciji. Uz besplatne kulturne i zabavne aktivnosti, koje će biti organizovane tokom sva tri dana trajanja manifestacije „Belgrade Mini Open“, posebna pažnja će biti usmerena na organizaciju sportskih dešavanja. Jednu od važnih aktivnosti tokom trajanja manifestacije predstavljaće turnir u mini-golfu.

Večernji sati manifestacije biće obeleženi besplatnim rock’n’roll koncertima.

Program manifestacije Belgrade Mini Open

Petak, 9. avgust 2019.
10:00 – 18:00
– Prijava mini-golf ekipa
– Besplatne probne partije za sve prisutne
– Edukativni program za mini-golf početnike
– Edukativne ekološke radionice za najmlađe
20:00
– Zabavni program za učesnike i goste

Subota, 10. avgust 2019.
10:30 – 11:00 Okupljanje mini-golf ekipa
11:00 – 20:00
– Kvalifikacije
– Edukativne ekološke radionice za najmlađe
20:00
– Zabavni program za učesnike i goste uz besplatan Rock’n’Roll koncert

Nedelja, 11. avgust 2019.
12:00
– Četvrtfinale mini-golf turnira
16:00
– Polufinale mini-golf turnira
18:00
– Finale mini-golf turnira
20:00
– Zabavni program za učesnike i goste uz besplatan Rock’n’Roll koncert

U okviru manifestacije BELGRADE MINI OPEN biće održan turnir u mini-golfu, na upravo renoviranim mini-golf terenima Ade Ciganlije. Na turnir se mogu prijaviti tročlane ekipe, bez ograničenja u godinama. Kotizacija za učešće se plaća 1.000 dinara po ekipi, a novac, koji se tom prilikom prikupi, biće doniran u humanitarne svrhe. U finale turnira plasiraće se četiri najbolja tima, dok će ekipe koje osvoje prva tri mesta dobiti novčane nagrade i “zlatne kartice”, koje članovima tima omogućavaju besplatno korišćenje terena tokom narednih godinu dana.

Online prijave: www.minigolfada.com

Prijave za turnir se vrše online, na sajtu www.minigolfada.com. Na istom mestu zainteresovani mogu pronaći i sve detaljnije informacije o događaju.

Belgrade Mini Open će na najlepši način spojiti sport i zabavu, jer će tokom dana, osim takmičarskih aktivnosti, biti organizovan i zabavni sadržaj, kao i edukativni program za sve zainteresovane. Večernji sati će biti rezervisani za opuštanje uz koncerte i živu muziku.

U subotu 10.8. u večernjim satima posetioce će zabavljati sastav iz Beograda, Meow & The Woof Woofs. Nijhov stil čine miks džeza, bosa nove i raznih drugih žanrova. Svojim ambijentom i stilom stvaraju prijatnu atmosferu za svakog posetioca, a sviraće hitove od Deana Martina i White Stripesa do Kissa.

U nedelju 11. avgusta, nakon odigranih mečeva, svi posetioci će imati priliku da uživaju u obradama rock ‘n’ roll hitova s kraja 50-ih i početka 60-ih godina, koje će izvoditi sjajni bend Bricks and Cans. Bend je osnovan krajem 2013. godine, a svirali su na mnogim festivalima kao što su Nišville, Wine Garden, Beer Garden, kao i na mnogim drugim značajnim događajima.

Mini golf je sjajan vid rekreacije, uz koji možete da se opustite, zabavite, a podstiče i takmičarski duh, tako da je idealan za tim bildinge, druženja i porodične zabave. U svetu je atraktivan jer ga mogu igrati svi, od 3 do 103 godine.

Obnovljeni tereni za Mini golf, koji su nekada bili veoma popularno mesto okupljanja mnogih Beograđana, nalaze se na staroj lokaciji, u neposrednoj blizini ex restorana „Jezero“. Sada su dobili potpuno novi, multifunkcionalni izgled, sa novim pratećim sadržajima. Grupa zaljubljenika u ovu veštinu je svojim prethodnim iskustvima pomogla da se godinama zapušteni prostor renovira, osveži i dobije novo ruho. Postavljena je kompletno nova trava sa busenom, iznivelisane su staze, dodat novi mokri čvor, čime su se stvoreni uslovi za organizovanje raznih događaja: od tim bildinga, preko proslava rođendana, do koncerata i promocija. I sve to u prirodi, u srcu prelepe Ade Ciganlije, na samo 10 minuta od centra grada.

Iako Mini golf ima 18 staza u kojima lopticu treba ubaciti u rupe iz što manje pokukašaja, svi kažu da je najvažnije 19. polje – klupski bar! On je mesto gde se nastavlja druženje, prepričavaju anegdote tokom igre, često i sa većom strašću od same igre. Mini golf tereni na Adi će prvi put imati ugostiteljski objekat potpuno prirodnog izgleda, sa pažljivo biranim proizvodima prilagođenim ambijentu.

Belgrade Mini Open se organizuje uz podršku Skupštine Grada Beograda. Nesebičnu podršku u renoviranju terena i organiziovanju turnira dalo je i Javno preduzeće Ada Ciganlija, a njen direktor, Robert Đukić kaže da mu je posebno drago što Mini golf počinje u novom ruhu, jer je to bio jedan od omiljenih zabavnih sadržaja Beograđana i njihovih gostiju i dodaje: ”Povećanjem kvalitetnih sadržaja i manifestacija na Adi Ciganliji želimo da naša Ada bude rame uz rame sa sličnim gradskim oazama velikih svetskih metropola.”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *