Banja Koviljača – Hotel Royal Spa

Royal Spa Banja Koviljača

Banja Koviljača – Hotel Royal Spa

Banja Koviljača, jedna od naših najlepših banja, nalazi se u zapadnoj Srbiji u zagrljaju planine Gučevo i reke Drine, jedne od najdužih i vodom najbogatijih reka Balkana. Bogati izvori sumporovite vode, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno-istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma.

Hotel Royal Spa (4*) nalazi se u centru Banje Koviljače na samom ulazu u najlepši banjski park u Srbiji. Idealno je mesto za odmor –oaza mira, tišine i luksuza.

Hotel raspolaže sa luksuzno uređenim apartmanima, lux sobama i standardnim sobama.

U sklopu hotela nalazi se Restoran koji pruža veliki izbor specijaliteta nacionalne kuhinje i bogat izbor balkanskih vina.

Royal caffe je mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, maditeransku kuhinju i rafinirane poslastice najfinijih sastojaka.

Royal wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta i povečanje energije.

Royal Wellness obuhvata sledeće sadržaje:

*zatvoren bazen sa mineralnom vodom 29 stepeni (hidro masaža, aero masaža, hidro jet)
*finska herbal sauna,
*ruska aroma sаuna,
*hamam-tursko kupatilo,
*relax zona sa tepidarijumom,
*letnja terasa sa đakuzijem 35 stepeni,
*Royal masaže, tretmani lica i tela,estetski tretmani.

Hotel raspolaže i sa dve sale za kongresе i proslave: Drina-190 mesta, Jadar-100 mesta uz mogućnost spajanja u jedinstven prostor sa 290 mesta.

Za najmlađe tu je igraonica „Bombonica” i besplatna animacija dece.

Tokom boravka u hotelu Royal Spa možete posetiti značajne kulturno-istorijske i prirodne lokalitete, kao što su Tršič, manastir Tronoša, planina Gučevo…
Vukov Tršić, nalazi se 15 km od Banje Koviljače. To je rodno mesto prosvetitelja i velikana srpske književnosti Vuka Stefanovića Karadžića. U selu se nalazi etnografski park sa spomen kućom i više objekata narodne arhitekture. Središnje mesto ovog specifičnog spomen parka je Vukova kuća.

Srpski pravoslavni manastir Tronoša, koji je nekada bio muški manastir poznat je po tome što je upravo u njemu svoje školovanje započeo reformator srpskog jezika Vuk Stefanović Karadžić.

Planina Gučevo pored istorijskog značaja, predstavlja popularno izletište, kao i jedno od retkih uzletišta za paraglajding.

Kontakt podaci:

Tel: 015/818-010
Mob: 065/88-555-45
E-mail: office@royalspa.rs
www.royalspa.rs

Pošaljite direktan upit ugostitelju:

 

 


Ostavite svoj komentar na Twitter-u:

Moj izbor 2018 - Potrošači biraju najbolje! JOŠ SAMO 5 DANA traje prvi krug glasanja! #MojIzbor2018 #MojaSrbija mojasrbija.rs/wp/moj-izbor-2… via @MojaSrbija_rs

Otprilike pre 1 dana odМоја Србија 🇷🇸's Twitter preko Twitter Web Client

1 komentar

Ostavite komentar: